Bericht versturen
Thuis Alle Gevallen

Hoe te om chirurgische toga te dragen

Certificaat
China JINGZHOU HAIXIN GREEN CROSS MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD. certificaten
China JINGZHOU HAIXIN GREEN CROSS MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hoe te om chirurgische toga te dragen

February 17, 2022
Laatste bedrijfscasus over Hoe te om chirurgische toga te dragen

(1) hoe te om de voor dwars chirurgische toga te dragen

【Specifieke verrichtingsstappen】

 

1. Voorbereiding vóór verrichting: bereid de vereiste verwante punten (chirurgische toga, steriele handschoenen) voor, verander de hand het borstelen toga, draag een masker en een hoed vóór verrichting, en voltooi de wapendesinfectie.

 

2. Verrichtingsproces

 

(1) draag een chirurgische toga

①Neem de gestapelde chirurgische toga op.

②Trek beide einden van de kraag van de chirurgische toga met beide handen uit en schud open hen.

③Werp lichtjes de chirurgische toga omhoog en neem beide handen tegelijkertijd in de kokers op.

④De medewerker woont in het zetten op de chirurgische toga en het binden van de vlinderdas achter hem bij.

⑤Hef de linker en juiste riemen met beide gekruiste handen op en ga achter hen over lichtjes, en de medewerker zal hen erachter vangen en zal hen binden.

 

(2) slijtage steriele handschoenen

①Kies de aangewezen grootte van handschoenen, open de handschoenzak, en neem de handschoenen.

②Knijp het gevouwen deel van de handschoen met de linkerhand, richt de handschoen op rechts, en neem de 5 vingers in de handschoen op.

③In rechts met handschoenen, neem de 4 vingers behalve de duim in de vouwen van de andere handschoen op, en zet op de handschoenen op de linkerhand.

④Neem de linkervinger in het gevouwen deel van de juiste handschoen op en draai het over het manchet van de chirurgische toga.

⑤Na het dragen van handschoenen, plaats uw handen en voorarmen voor uw borst.

 

(3) start steriele handschoenen

Stijg eerst de linkerhand aan de basis van de linkerpalm met rechts op, dan start de juiste handschoen met de linkervinger, en trek definitief de linkerhandschoen op de linkerpalm met rechts uit.

 

3. Post-verrichtingsbehandeling: zet het medische afval in een geclassificeerde plaats, en zet de handschoenen in het medische afval.

 

(2) hoe te om een achter-ingepakte chirurgische toga te dragen

【Specifieke verrichtingsstappen】

 

1. Voorbereiding vóór verrichting: bereid de vereiste verwante punten (chirurgische toga, steriele handschoenen, enz.) voor, verander de hand het schrobben toga, voltooi de wapendesinfectie, en draag een masker en een hoed vóór de verrichting.

 

2. Verrichtingsproces

(1) het dragen van chirurgische toga's: Neem de gestapelde chirurgische toga's op, hef de kraageinden van de chirurgische toga's op, schud open hen, werp de chirurgische toga's omhoog lichtjes, en neem beide handen tegelijkertijd in de kokers op. Bind een vlinderdas achter u.

(2) gezet op steriele handschoenen, knoop de broeksband los, vraag de medewerker om de juiste broeksband met steriele rond forceps, de chirurgendraaien vast te klemmen, de broeksband te vangen door de medewerker wordt gehouden, en het zelf te binden die voor de taille.

(3) trek de chirurgische toga en de handschoenen uit: de chirurg maakt de riem ongedaan, maakt de medewerker de vlinderdas, de hulpgezichten de ongedaan chirurg, neer de kraag van de chirurgische toga trekt, de chirurgische toga vooruit, trekt en de handschoenmond op de pols draait.

(4) het verwijderen van handschoenen: de exploitant neemt één hand in het draaiende deel van de andere handschoen op en trekt van de handschoen; de hand die de handschoen heeft uitgetrokken knijpt de binnenoppervlakte van de andere handschoen, en de scheur van de tweede handschoen, de huid van beide handen kan niet de buitenoppervlakte van de handschoen raken.

 

3. Post-verrichtingsbehandeling: zet de verworpen handschoenen in de medische vuilniszak, en zet de chirurgische toga in de recyclingsbak.

 

【Voorzorgsmaatregelen】

(1) tijdens het proces om de chirurgische toga te dragen, zouden de handen en de voorarmen niet voorbij de schouders moeten worden opgeheven, noch lager dan de taille.

(2) wanneer het opnemen van de chirurgische toga, zou u de chirurgische toga direct moeten grijpen. om het open gebied te vermijden alvorens het open gebied te bereiken, zal de chirurgische toga op zijn openen en zal de rand van de lijst en de stoel raken om verontreiniging te veroorzaken.

(3) de schuddende actie zou in de linker en juiste richtingen moeten schudden, en moet niet op en neer schudden.

(6) als het lichaam zwaarlijvig is, wanneer de riem wordt opgeheven, leunt het hogere lichaam vooruit lichtjes en de riem kan worden vastgeklemd. Direct uit zal het bereiken om de riem te raken ook verontreiniging veroorzaken. BELANGRIJK: Raak niet de chirurgische toga met uw handen op de riem.

(7) alvorens handschoenen te dragen, zouden de handen geen buiten de handschoenen moeten raken. Na het dragen van de handschoenen, buiten de handschoenen niet de huid zou moeten raken.

(8) als er talkpoeder op buiten de handschoenen is, moet het met steriele zout worden gewassen

Contactgegevens
JINGZHOU HAIXIN GREEN CROSS MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)